Noutăţi

Vezi ce spun susținătorii The Wax Road

Chiar dacă nu și-au atins pe deplin ținta propusă în cadrul campaniei de colectare de fonduri, The Wax Road s-au ales cu un număr mare de susținători care continuă să-i urmărească și să le fie alături. Cu toții au rămas plăcut surprinși de produsele primite și de calitatea acestora, dar mai ales de modul în care le-au fost livrate.

the-wax-road-suppourters

Cei din echipa The Wax Road au înmânat pachetele personal aproape tuturor susținătorilor, iar unii dintre ei au decis să ne povestească în cadrul unor interviuri cum i-au descoperit pe băieți, ce apreciază la ei mai mult, ce așteptări au de la Albumul de Debut, dar și alte lucruri interesante.

În teaserul de mai jos ve-ți cunoaște cine sunt acești oameni, iar pentru a vedea ce ne povestește fiecare, urmăriți canalul de YouTube și pagina de facebook The Wax Road, pentru că anume acolo de luni, vor apărea zilnic primele videouri.

https://youtu.be/4hfw1_AvKUY

Vă reamintim că data oficială a lansării Albumului de Debut intitulat ”Rambler In The Dark” este 1 Decembrie, iar concertele de lansare vor avea loc pe 3 Decembrie la Chișinău, în ”The Albion Territory” și pe 4 Decembrie la Iași în ”RockNRolla”.

Nu rata unul din cele mai așteptate evenimente ale acestui început de iarnă.
Mai jos sunt adresele unde veți găsi toate informațiile necesare.

Chișinău, 3 Decembrie, The Albion Teritorry
https://www.facebook.com/events/662348647272963/
Iași, 4 Decembrie, RockNrolla
https://www.facebook.com/events/351406668544032/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...