Noutăţi

Vezi ce spun susținătorii The Wax Road

Chiar dacă nu și-au atins pe deplin ținta propusă în cadrul campaniei de colectare de fonduri, The Wax Road s-au ales cu un număr mare de susținători care continuă să-i urmărească și să le fie alături. Cu toții au rămas plăcut surprinși de produsele primite și de calitatea acestora, dar mai ales de modul în care le-au fost livrate.

the-wax-road-suppourters

Cei din echipa The Wax Road au înmânat pachetele personal aproape tuturor susținătorilor, iar unii dintre ei au decis să ne povestească în cadrul unor interviuri cum i-au descoperit pe băieți, ce apreciază la ei mai mult, ce așteptări au de la Albumul de Debut, dar și alte lucruri interesante.

În teaserul de mai jos ve-ți cunoaște cine sunt acești oameni, iar pentru a vedea ce ne povestește fiecare, urmăriți canalul de YouTube și pagina de facebook The Wax Road, pentru că anume acolo de luni, vor apărea zilnic primele videouri.

https://youtu.be/4hfw1_AvKUY

Vă reamintim că data oficială a lansării Albumului de Debut intitulat ”Rambler In The Dark” este 1 Decembrie, iar concertele de lansare vor avea loc pe 3 Decembrie la Chișinău, în ”The Albion Territory” și pe 4 Decembrie la Iași în ”RockNRolla”.

Nu rata unul din cele mai așteptate evenimente ale acestui început de iarnă.
Mai jos sunt adresele unde veți găsi toate informațiile necesare.

Chișinău, 3 Decembrie, The Albion Teritorry
https://www.facebook.com/events/662348647272963/
Iași, 4 Decembrie, RockNrolla
https://www.facebook.com/events/351406668544032/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!