Noutăţi

Vezi accesoriile din piele ale trupei The Wax Road

Trupa The Wax Road este în plină campanie de crowdfunding și continuă să stimuleze contribuitorii cu seria originală de video-uri prin care își evidentiază dragostea față de artă, creație și tot ce concep. Astăzi Băieții vin cu un nou produs, cu aromă și spirit italian. Este vorba despre GIFT PACK-ul cu accesorii din piele, care încântă sustinătorii de pe platforma indiegogo prin calitate, utilitate și stil. Pachetul contine o brățară, un breloc și 2 cable holder-e, toate din piele și furnitură italiană. De ce brățară? Pentru că accesoriile sunt cele care crează look-ul deosebit. De ce holder-e? Pentru ca iubitorilor de muzică bună să nu li se mai încâlcească căștile prin buzunare. Și de ce breloc? Pentru că e extrem de util atunci când deții un set voluminos de chei, și plus la asta, arată foarte bine. Membrii trupei au muncit mult pentru a concepe un model rezistent, cu esență de vintage si marcat The Wax Road.

The-Wax-Road-

Vă amintim că campania a fost lansată pe indiegogo.com pe 22 Iulie și durează pâna la 30 August, unde ținta băieților este să strângă 5000€. La moment aceștia au colectat doar 1426€.
Hai să-i susținem împreună, dar mai întâi să admirăm video-ul de mai jos.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...