Noutăţi

Vespera, Lupu’ cel Rău, Between Colors şi UnAbleKain în fabrica

vespera

Seara de 28 februarie 2016 va aduce pe scena din Club Fabrica, Bucureşti, două formaţii de la capetele opuse ale ţării: VESPERA din Cluj şi LUPU’CEL RĂU din Constanţa.
Pe lângă aceste două formaţii, alte două trupe (Between Colors şi UnAbleKain) vor urcă pe scenă din clubul bucureştean.

Vespera a fost înfiinţată în 2005 la Cluj Napoca. Trupa a susţinut numeroase concerte în România şi a cântat în cadrul festivalurilor Peninsula, Artmania, Rock în Parc sau Maximum Rock Festival, alături de nume ca The Who, Lacrimosa, My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Within Temptation, etc.
De asemenea, trupa are în palmares mai multe premii, printre care locul I la Maximum Rock – Suport pentru Underground în 2008, trofeul Posada Rock Festival în 2012, locul I la concursul Rock’N’Iaşi în 2013.
În urma prestaţiei de la GBOB 2015 formaţia a fost invitată participle la ARTmania 2016. Clujenii îşi definesc stilul muzical ca modern metal.

Componenţă Vespera:
Teodora Bârlă – voce
Dorin Panduru – voce, chitară
Djent Till – bass
Andrei Calbajos – claviaturi
Allen Băietan – tobe

Lupu’ cel Rău este o trupă de rock formată din simpla plăcere de a cânta live. Băieţii au experienţă pe scena metal fiind deja cunoscuţi rockerilor români din trupe precum White Walls sau Magica. Când sunt întrebaţi ce stil de muzică abordează constănţenii preferă răspundă: „Party metal!”.
Lupu’ cel Rău a finalizat înregistrările primului material discografic acesta aflânduse momentan în faza de mixaj. Până la finalizarea materialului, băieţii au decis cânte cât mai mult live, combinând piesele proprii cu coveruri ale trupelor de rock clasic cu care au crescut şi au învăţat ţină instrumentele în mână.
Componenţă Lupu’ cel Rău:
Eugen Brudaru – voce
Bogdan „Bat” Costea – chitară
Emilian Burcea – chitară
Cristi „Baronu” Popescu – bas
Theo Scrioşteanu – tobe

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...