Noutăţi

Vemod confirmați pentru Dark Bombastic Evening

VEMOD este cel mai nou nume confirmat pentru ediția din acest an a festivalului Dark Bombastic Evening, ce se va desfășura în cetatea Alba Carolina din Alba Iulia în perioada 18-20 august 2016. Trupa provine din Norvegia, și cântă black metal norvegian tradițional, amintind puțin de al doilea val de black metal. Temele abordate sunt natura, misticismul și filozofia.

vemod band

Discografia trupei cuprinde, în acest moment, două EP-uri demo și un album, intitulat Venter på stormene (2012). Membrii trupei (E Kalstad – bass, E Blix  – tobe, voci, chitări live și J.E. Asli – chitări) fac parte, la rândul lor, din alte proiecte norvegiene mai mult sau mai puțin cunoscute.

vermod

Alături de Vemod, pe scena festivalului transilvănean vor urca trupe precum Batushka, Draconian, In The Woods…., Theodor Bastard sau Crippled Black Pheonix. Prețul unui bilet va fi de aproximativ 50 de euro și abonamentele vor fi disponibile începând cu 16 aprilie, când se va confirma ultima trupă ce va concerta în cadrul DBE 7.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...