Noutăţi

Vader, live în Quantic

Vader, una din cele mai reprezentative nume ale curentului death metal european, celebrează 40 de ani de carieră cu un show la București, în data de 22 iunie, prezentat de Rockstadt Extreme Fest.
Concertul face parte dintr-o serie de evenimente warmup Rockstadt Extreme Fest 2024, ocazie cu care veți putea achiziționa atât abonamente pentru festivalul din august, cât și merchandise dedicat, toate la un preț special, disponibile doar în seara evenimentului.
Invitați speciali ai serii sunt Bio-Cancer și Warside.
Bilete pentru showul din Quantic sunt online, via Rockstadt Extreme Fest: https://rockstadtextremefest.ro/…/40-years-of-the…/
Vader activează din 1983, iar pe parcursul celor 40 de ani și-a consolidat statutul de una din cele mai consistente formații pe planul death metal european, pavând drumul pentru crearea deja clasicului sound metal tipic polonez.
Cel mai nou album Vader, Solitude în Madness, a fost lansat în 2020 via Nuclear Blast Records, iar perioada post-pandemică este dedicată în special celebrării Vader, showul ajungând în sfârșit și în România.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...