Noutăţi

Ura de după Ușă LIVE în Timișoara

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, iubitorii de rock din Timișoara sunt invitați la concertul LIVE al trupei Ura de după Ușă, de la ora 20.00 în clubul Capcana (ex Daos).
Ura de după Ușăa s-a înființat în 1993 în Zărnești și se remarcă în industria metal din România la Rock Fest Făgăraș ‘93 unde câștiga locul 1 din 60 de trupe participante. De atunci încep concertele în cluburi și aparițiile tot mai dese la festivaluri din țarăa.
 
Trupa lansează primul album în 1995 numit De ce atâta Ură, și în 1998 al doilea material Respinși de Societate care datorită cenzurii vremurilor, vede greu lumina editării și iese din anonimat aproape după 20 de ani de la înregistrarea și blocarea lansării de către autorități. După o pauză de la activitatea muzicală, membrii rămași ai trupei își reunesc forțele într-o formulă nouă și lansează un nou album în 2016 numit Cicatrice.
 
Ura De După Ușă este una dintre cele mai longevive trupe de metal din România, fiind promotorii curentelor metal, thrash, hardcore, crossover, punk autohtone. Componența actuală îi aduce sâmbătă, pe scena din Capcana pe:
 
Costache Ioan – voce
 
Bogdan Constantin Cristea – bass
 
Raul Berghea – chitară
 
Paring George – tobe
 
Carol Alexandru – chitară
 
Intrare: 25 lei
 
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!