Noutăţi

Untold Faith și Subliminal Damage în mini-turneu

Cele două trupe de progressive metal pleacă într-un mini-turneu ce va include patru orașe:

25 octombrie, Iași, The Gate Bar

27 octombrie, Suceava, Motor’s PUB

2 noiembrie, Zalău, Rock’n Roll Center

3 noiembrie, Baia Mare, Shadows Rock Bar

Intrare: 15 RON.

Fondată în Carei, Untold Faith este formată din o parte din membrii Psycho Symphony și și-a pus bazele pornind de la ideea unui nou mod de exprimare și gândire. Cu influența unor trupe precum Gojira, Nevermore, Psychotic Waltz, Mekong Delta, Sikth sau Riverside, Untold Faith a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare apariții live.

Muzica creată de Subliminal Damage se încadrează în aria metalului progresiv, piesele fiind consistente în schimbări de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimând o atitudine de revoltă asupra reprezentărilor realității cele mai des întâlnite și mai puternic promovate precum: viața ta este consumul; ești în regulă dacă nu ieși din tipare; muncești pentru tine nu pentru noi și religia îți dictează conduita. Fiecare membru are contribuția sa în trupă, muzica și versurile fiind compuse colectiv, cu o notă de originalitate din partea fiecăruia.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...