Noutăţi

Universal Music Romania și MediaPro Music continuă ULive Session, cel mai de anvergură proiect live din România

ULive Session a început în 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, Peter Pop, iar anul acesta continuă cu alte 15 momente muzicale – piese proprii, cover-uri și interpretări acustice, totul ambalat într-un concept video alb-negru, curajos și incitant.

Maratonul muzical ULive Session a fost filmat într-una dintre cele mai cool locații din Bucuresți, Qreator, iar din echipa de producție au făcut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mîndroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet).

De aceasta data, la linia de start ii avem pe Cristina Balan, Les Elepants Bizarres, Fameless, Phaser si YellLow.

Cristina Bălan, Vocea României în 2015, a început să cânte din 1999, când formează trupa Impact. Dupa o scurtă pauză, Cristina a revenit in 2015, când devine câștigătoarea emisiunii concurs, iar de atunci a lansat single-urile “Unbreakle” și “Sertar cu amintiri” și are o noua formulă de scenă și cântă live alături de band-ul ei.

Trupa Phaser s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel primul single oficial al trupei. De atunci povestea a continuat cu alte piese, printre care cel mai recent single – Alerg. Phaser înseamnă atitudine, dinamica și multă energie. Trebuie doar să-i vezi live și vei înțelege că un show Phaser este un tour de force, încărcat cu intensitate, dar și cu momente de sensibilitate simplă.

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 al emisiunii-concurs Vocea României, are la activ numeroase concerte live. Pe lângă acestea, trupa a lansat și piese oficiale, iar albumul de debut “Dreams Without a Past” a primit serioase aprecieri din partea criticilor și fanilor, confirmând natura deosebită a compozițiilor și sound-ul fresh și solid al trupei.

YellLow este un proiect născut și crescut în București. Trupa cântă electro-soul-alternativ și încearcă sa nu facă deloc compromisuri în drumul sinuos spre plăcere personală de lungă durată. De la cele mai mari scene de festival, până la opening act-ul unor artiști internaționali, YellLow încearcă să facă oamenii să danseze pe muzica pe care o visează ei, ușor ușor, in fiecare an.

Les Elephants Bizarres este o trupă indie-electro care a ajuns la 10 ani de activitate. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri, Leseb este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul romanesc. De-a lungul timpului, trupa a deschis concertele unor artiști internaționali, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio.

*****

Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala românească. Universal Music Romania și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale de marketing inovatoare. Pe lângă activitățile sale clasice de casă de discuri, de producție, distribuție și promovare de conținut muzical.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!