Noutăţi

Unflicted lansează un nou single și videoclip în Expirat pe 25 februarie

Trupa Unflicted (alternative / post-grunge / stoner, București) lansează cel mai recent single și videoclip, „Hate Me!” în clubul Expirat din București, în compania celor de la Bodark.

Videoclipul „Hate me!” este produsul a 3 luni de muncă din partea unei echipe formate din regizorul Tudor Botezatu, DOP Andrei Oana, actorii Iulia Verdes, Daniela Tocari, Maria Panainte, Lorena Luchian, Sorin Dobrin, Ștefan Zaharia, Robert Radoveneanu, Eduard Ciobănescu și nu în ultimul rând, din membrii trupei, și se prezintă aproape ca un scurt metraj de șase minute având drept coloană sonoră o singură piesă.

Deși nu este primul single sau clip lansat de Unflicted, „Hate me!” este prima piesă din repertoriul formației care beneficiază de o petrecere de lansare „ca la carte”. Trupa dorește ca evenimentul să marcheze în cel mai frumos mod posibil atât sfârșitul celor 3 luni de pregătire a clipului cât și începutul perioadei de compoziție și înregistrări pentru albumul ce urmează să apară la sfârșitul anului.

Până la concert, puteți urmări mai jos un teaser: trailer: https://www.facebook.com/unflicted/videos/912758155559485/

Mai multe informații despre eveniment:
https://www.facebook.com/events/1895479380782909/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top