Noutăţi

Underwaves lansează piesa „Zero Chance”

Underwaves a lansat un nou single, intitulat „Zero Chance”.

E vorba de o luptă aparent fără speranță, purtată de la naștere, pe care am încercat să o redăm prin stilul muzicii noastre. Imaginați-vă un labirint infinit sau o cursă contracronometru, în care personajul nostru se zbate fără oprire.

Cu versurile noastre, vocea clean / harsh și schimbările de ritm, încercăm să surprindem lupta cu trecerea timpului și cu conflictele interioare. Deși poate părea că totul e pierdut, piesa noastră ascunde și o sclipire de speranță în adâncul sufletului. Pe scurt, „Zero Chance” explorează tema luptei în zadar, dar și a hotărârii de a înfrunta orice obstacol, coroborata cu paralelismul razboi exterior – razboi interior. Sperăm să vă transmită emoții puternice și să vă captiveze prin intensitatea sunetelor noastre.

Underwaves este o trupă formată în 2017, de metalcore și metal alternativ, având o voce feminină în prim-plan. Au făcut senzație cu apariții live la diverse festivaluri și au o istorie discografică în creștere.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...