Noutăţi

Underlight, al doilea album Akral Necrosis, este disponibil acum în format digital

Din luna noiembrie, Akral Necrosis a început colaborarea cu Universal Music România Digital Distribution pentru a aduce albumul “Underlight” și pe platformele de streaming și download, acesta fiind disponibil la acest link: https://UMRDD.lnk.to/UnderlightPR.

Materialul a fost lansat în format fizic la finele anului 2016, sub egida Loud Rage Music, și s-a bucurat de feedback foarte bun din partea presei de specialitate și a publicului.

Noua piese de black metal în care își regăsesc locul varii influențe și loc pentru experiment au fost adunate sub numele “Underlight”.

Alăturarea contrastantă a celor două cuvinte este potrivită și necesară pentru a încorpora multiple semnificații, evocate de conținutul liric al materialului. Spre deosebire de primul LP al grupului, “Pandemic Dominion”, construit în jurul unei linii narative, al doilea album renunta la coerența epică, dar păstrează un ax conceptual bine conturat, încadrat de un sound mai violent și totodată mai elaborat decât cel de pe LP-ul anterior. Cele nouă piese gravitează în jurul unui concept sumbru: Moartea, celălalt dar al nașterii, singură certitudine absolută, concretă și inefabilă, la antipodul unei existente inextricabile.

Momentan, trupa lucrează într-o nouă componență la al treilea album de studio.

“Underlight” tracklist:

  1. Separator
  2. King în Yellow
  3. Saturnian Gallows
  4. Exhortatio ad Bellum
  5. Purge
  6. Sin Gauntlet
  7. Hounds of Plague
  8. Blackthrone
  9. Underlight
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...