Noutăţi

Un nou single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

bedarande-barn_back-to-life-cover

„Back to Life (acoustic)”, în interpretarea formaţiei Bedårande Barn din Suedia, este al doilea single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, album ce se va lansa la finalul lunii octombrie a acestui an, şi care va conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către membrii şi familiile GTG, precum şi către victimele Colectiv. Melodia poate fi ascultată sau descărcată de la acest link: https://UMR.lnk.to/BedarandeBarn-BackToLifePR.

Puteţi urmări mai jos un lyric video:

Bedårande Barn a declarat:

„Am fost foarte impresionaţi când am văzut prestaţia celor de la Goodbye to Gravity la „The Cell”, atunci când aceasta a apărut pe Youtube. Melodii care ne aminteau de Soilwork, cu nişte armonii extraordinare. De atunci trupa a intrat masiv în ascultările noastre de pe Spotify.

Când am citit pe Blabbermouth despre tragedia de la Clubul Colectiv am fost complet daţi peste cap. le vedem zâmbetele în acel ultim spectacol a fost atât de ireal. „Back to Life” a fost un cântec greu de interpretat, dar am făcut-o din inimă.”

Bedårande Barn s-a format în Suedia în 2014 de către membri din legendara trupă punk Noice şi din formaţia de glam rock Crashdiet. De la înfiinţare s-au lansat nouă single-uri şi un EP, trei dintre melodii ajungând pe cea mai înaltă poziţie în topurile iTunes.

Marcus Öhrn – voce
Jimmie Åkesson – pian
Jesper Landin – chitară acustică
Peter London – chitară acustică

Contact Bedårande Barn:
https://www.facebook.com/bedarandebarn

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...