Noutăţi

:umbra lansează „Tot ce-i val într-o zi pleacă”

:umbra lansează „Tot ce-i val într-o zi pleacă”, o piesă cu un mesaj serios, dar plin de speranță. „Tot ce-i val într-o zi pleacă” nu este un motiv de tristețe, ci un moment care poate marca un nou început.
Nu te teme, nu clipi și ține minte că timpul reușește să repare totul în cele din urmă. În lumea noastră în care liniștea e doar o picătură în oceanul de informație, piesa ne dă curajul de a fi puternici.
Single-ul extras de pe „Incredibilul accident de a fi cuminte” prefațează lansarea EP-ului pe 4 noiembrie în București la clubul Expirat.

“Incredibilul accident de-a fi cuminte” este o colecție de povești scurte în stilul :umbra despre încercarile omului normal în lumea în care timpul e grăbit și toate sunt pe dos. Titlul albumului conturează traseul simțurilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare între semeni pâna la fericirea găsită în lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, trăită cu lipsa de urgență a omului ce își împlineste destinul în etape, “Incredibilul accident de-a fi cuminte” ne poartă în universul invers sorții fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate, căruia însa i se oferă șansa unui destin pozitiv.
Eveniment: https://www.facebook.com/events/389372905329132/

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!