Noutăţi

Ultimele confirmări la Bucovina Rock Castle

Bucovina Rock Castle are loc la Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada 23-25 august, iar line-up-ul de anul acesta va atrage cu siguranță un număr mare de fani. Noile confirmări sunt:

Skindred (UK) – Țineți bine de cureaua pantalonilor. Sau de tricoul partenerului/partenerei. Sau de umerii tovarășilor. Sau de gard. Sau nu vă țineți de nimic și aruncați-vă în moshpit. Pentru Skindred e o trupă la al cărei concert pur și simplu nu poți stai locului! Amestecul de metal, ska, jungle, hardcore punk, dancehall și reggae e o bombă de energie care va exploda pe scena BRC iar reverberațiile sale vor duce lucrurile la limita nebuniei. Nobody, nobody gets out alive.

Rock’n’GhenăUna din cele mai vechi și constante trupe de hardcore metal de la noi, Rock’n’Ghenă e ancorată în realismul social din care își extrage furia, energia și forță cu care mătură orice scenă. Băieții au lansat un EP anul trecut (The Hate The Pain The Suffering), un featuring cu IPR (Vieți Pierdute) și un videoclip (Numbered Days).

Nightmarion – ca în fiecare an, încercăm aducem pe scenă BRC trupe tinere cu un sound proaspăt. Este și cazul sucevenilor de la Nightmarion, cu al lor alternative metal, uneori mai melancolic, alteori mai agresiv.

Toy Machines – O prezență constantă pe scena alternative rock românească, Toy Machines e genul de trupă muncitoare, cu un sound aflat într-o atentă și continuă șlefuire. Formația oferă surprize de interpretate și piese noi aproape la fiecare show.

Relative – Hardcoristii de la Cluj fac anul acesta zece ani de activitate, aniversare punctată printr-un turneu destul de extins.

Luna AmarăTrupa a lansat al șaselea album de studio, intitulat NORD, cu care continuă explorarea realităților interioare și exterioare ale traiului pe plaiuri mioritice. La fel de critică social, Luna Amară nu se ferește caute noi nuanțe în interiorul stilului muzical care i-a consacrat.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top