Noutăţi

Ultima săptămână în care trupele se pot înscrie la OSTRING

Perioada în care trupele se pot înscrie pentru OSTRING Metal Battle se încheie pe 1 martie. Pentru înscriere trimiteţi presskit-urile, riderele tehnice, demo-urile şi video-urile voastre pe adresa: contact@ostring.ro. Ediţia OSTRING 2017 adună trupele underground din şapte ţări.


OSTRING 2017 se desfăşoară în România prin 5 semifinale – Muntenia la Bucureşti (Quantic), Moldova la Suceava (31 Motors Club), Oltenia la Râmnicu Vâlcea (Aby Stage Bar), Banat la Timişoara (Daos Club) şi Transilvania la Cluj Napoca (Hard Club).
Lista premiilor OSTRING 2017:
– Slot Metalhead Meeting
– Slot Rock’n Iaşi
– Slot Autumn Souls of Sofia
Menţiuni: sloturi deschidere concerte
OSTRING este conceptul la care se lucrează de câţiva ani şi are ca scop depăşirea “barierei” dintre lumea metalului din Estul Europei şi cea din Vest. Aşa cum ştim, trupele din Estul Europei (cu excepţia Poloniei) cu greu reuşesc urce pe scena festivalurilor mari occidentale sau alături de o trupă legendară şi asta nu din cauza lipsei de valoare, ci mai degrabă din cauza factorului logistic. Conceptul îşi propune ca scop de durata medie ofere încă o cale artiştilor din est depăşească acest impediment.
Ţinta acestei manifestări cu caracter competitiv este încurajarea profesionalismului şi promovarea trupelor underground.
Finala OSTRING 2016 poate fi urmărită aici – https://www.youtube.com/watch?v=HCPeGERf36g
Evoluţia proiectului a fost gândită gradual, în primul an pornind de la un nucleu format din câteva ţări vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, România), urmând ca în ediţiile următoare conceptul OSTRING se extindă în toată Europa şi de ce nu, pe celelalte continente.
OSTRING este o arenă a metalelor. O arenă în care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiaţi cu un slot pe scena principală a unui festival, alături de trupe legendare. Prin poziţia pe care o au în cadrul lineup-ului, au ocazia ca în faţa lor găsească fani care îi respectă, care au venit -i vadă pentru sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum!
Ne-am bucura enorm vedem o multitudine de trupe cu potenţial printre înscrişii din România. Trupe care nu au uitat plăcerea de a evolua pe scenă, trupe care nu au uitat lupte!
Pentru regulament şi alte detalii puteţi accesa siteul www.ostring.ro
Adresa pentru înscrieri: contact@ostring.ro
Informaţii: office@ostring.ro
Înscrierile sunt posibile până în data de 1 martie, ora 23:59.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...