Noutăţi

Udo Dirkschneider revine în București

Udo Dirkschneider revine la București cu un nou proiect: DIRKSCHNEIDER la Quantic Club din București pe 4 martie 2025. Concertul face parte din turneul Balls To The Wall – 40th Anniversary Tour. Biletele se pun în vânzare pe 15 mai la ora 12:00 iar primele 200 de bilete au preț earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult posesor de bilet.
U.D.O. este o trupă germană de heavy metal fondată de vocalistul Udo Dirkschneider.

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-dirkschneider-balls-to-the…/

După plecarea din Accept, acesta și-a format propria trupă numită U.D.O. în 1987, cu care a concertat alături de nume precum Guns N’ Roses, Lita Ford și Zodiac Mindwarp.
Astăzi trupa îi are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap, Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume în cei aproape 35 ani de activitate.
Când vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, puțini se pot lăuda cu realizările lui Udo Dirkschneider.
Tailgunner vin din Mare Britanie și se numără printre formațiile underground de metal cu cel mai mare potențial din Regatul Unit. Abordează un clasic British Heavy Metal care poate fi ascultat în albumul de debut al formației, ‘Guns for Hire’ ce a fost lansat anul trecut pe 14 Iulie. Au avut deja turnee în țara natală deschizând chiar și pentru K.K. Downing.
Bilete se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • presale – primele 200 de bilete – 99 lei
  • presale – 109 lei
  • la intrare 130 lei
    La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.
    Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
    Un eveniment METALHEAD
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...