Noutăţi

U.D.O., live în Quantic

Trupa germană U.D.O. cu al său solist vocal Udo Dirkschneider, cântă la Quantic Club din București pe 30 martie 2024. Primele 200 de bilete au preț earlybird.

U.D.O. este o trupă germană de heavy metal fondată de vocalistul Udo Dirkschneider.
După plecarea din Accept, acesta și-a format propria trupă numită U.D.O. în 1987, cu care a concertat alături de nume precum Guns N’ Roses, Lita Ford și Zodiac Mindwarp.
Astăzi trupa îi are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap, Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume în cei aproape 35 ani de activitate.
Când vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, puțini se pot lăuda cu realizările lui Udo Dirkschneider.
Încă o trupă va fi anunțată în curând. Aceasta vă însoți U.D.O. în tot turneul.
Bilete se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • presale – primele 200 de bilete – 99 lei
  • presale – 109 lei
  • la intrare 130 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-u-d-o-metalhead-presents…/

Puteți găsi suplimente meet and greet aici https://itm.online-ticket.de/u-d-o-tickets-2.html#tour7

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...