Noutăţi

Twister în premieră în Timişoara


Sâmbătă, 18 martie 2017, orele 21:00 R&R Booking va invită la concertul trupei maghiare Twister în Club Manufactura din Timişoara.
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/269163190183627/
Intrare 20 lei.
Twister a început în 2008 prin Gergo Szavai şi cu puţin timp după aceea Levente Teleki s-a alăturat trupei. În 2011 a fost lansat primul lor album “Ordog Ianya” (traducere Fiica diavolului) la Nail Records. Albumul a avut recenzii bune şi a fost pe locul 3 în Ungaria pentru categoria “Albumul de debut al anului”. În acelaşi an Twister a început un turneu împreună cu trupa faimoasă JUNKIES, inclusiv un concert în ”Petőfi Csarnok”. Prima component a formaţiei a fost: Gery Szávai, Levente Teleki, Tamás Mókos, Tamás Pető, Balázs Molnár. Al doilea album „Duplacsavar” (traducere Twist dublu) a fost publicat în 2013 tot la Nail Records. În 2015 Mate Puskas s-a alăturat trupei pentru a îl înlocui pe Balazs Molnar la bass şi Zsolt Feher a devenit noul cântăreţ. Şi-au făcut al 3-lea album “Utak nelkul” (traducere Fără drumuri) în 2016 cu componenţa lor curentă. În primăvara anului 2017 trupa va avea un turneu cu trupa legendara POKOLGEP. În acest moment au turneu în România şi vor fi în Timişoara sâmbătă 18 martie, 2017 pentru a performa cântecele noului lor album cât şi hituri din primele două albume.
Membrii
Zsolt Fehér – vocal, Gery Szávaichitară, Tamás Pető – chitară, Vocal, Levente Teleki – tobe, Máté Puskás – chitară bass.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...