Noutăţi

Turneul trupei False Reality “End Of Eternity” continuă şi include un concert special la Fabrica

Formaţia de melodic death metal / progressive rock False Reality îşi continuă turneul de lansare a albumului “End Of Eternity”.
După două seri memorabile în TârguMureş şi Cluj-Napoca, turneul “End Of Eternity Tour” va continua cu încă patru concerte, primul fiind un concert special în club Fabrică din Bucureşti, pe data de 3 Martie. Concertul va avea în deschidere alte trei trupe, fiecare având un stil unic şi original.
Cap de afiş va fi False Reality, o trupă al cărei stil este un death metal melodic cu influenţe de progressive şi doom metal. Îi vor avea invitaţi speciali pe cei de la Eternal Fire, o trupă de melodic symphonic black metal / progressive pagan metal din Bucureşti, trupă ce a putut fi văzută în capitală, cântând în deschidere pentru trupe ca Dark Funeral, Carach Angren, Negura Bunget şi alţii.
Înainte de Eternal Fire va intra pe scenă o altă formaţie bucureşteană, Mindcage Escape, care abordează un gen pe care ei înşişi îl numesc “modern progressive metal”, cu anumite influenţe death dar şi power metal.
Prima trupa din deschidere va fi Recursive Delusion, tot o trupă din Bucureşti, o trupă cu influenţe diverse – de la Amon Amarth şi Five Finger Death Punch până la Epica sau Dream Theater – genul declarat de ei fiind “experimental metal”.
După concertul din Fabrica, turneul va continua cu un concert la Buzău (avându-i pe cei de la Mindcage Escape în deschidere) şi cu alte două concerte, în care vor cânta în deschidere pentru colegii lor de la Hteththemeth.
False Reality a semnat anul trecut un contract cu casa de discuri Loud Rage Music şi albumul lor de debut, “End Of Eternity”, este deja disponibil on-line şi pe CD. Albumul a fost surprinzător de bine primit în afară. În ţări cum ar fi Cehia, Olanda, Italia, Germania, Polonia, Portugalia sau UK, albumul a avut parte de comentarii pozitive sau de note foarte bune.

Detalii turneu:
Vineri 3 Martie: Bucureşti, “Fabrica”: False Reality + Eternal Fire + Mindcage Escape + Recursive Delusion
Sâmbătă 4 Martie: Buzău, “Cafeneaua Artiştilor”: False Reality + Mindcage Escape
Vineri 17 Martie: Târgovişte, “Karma Rock House”: Hteththemeth + False Reality
Sâmbătă 18 Martie: Constanţa, “Rock Halle”: Hteththemeth + False Reality

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...