Noutăţi

Turneu Master în România şi Bulgaria

master

Master, legedara formaţie de death metal din America va susţine un scurt turneu alături de Divine Chaos, Puţ Solnca şi Atonismen în România şi Bulgaria! Concertele sunt anunţate deja pentru luna februarie în 2017.

Datele turneului:
08.02.2017 – Cluj-Napoca / Hard Club
09.02.2017 – Craiova / CSS
10.02.2017 – Sofia / Live&Loud Club
11.02.2017 – Bucureşti / Fabrica

Master vor aduce pe scenele din oraşele Cluj Napoca, Craiova, Sofia şi Bucureşti death metalul cântat aşa cum trebuie, adică tranşant şi fără prea multe introduceri! Cu o discografie ce provoacă deopotrivă admiraţie şi invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cântat metal în întreaga lume. Albumele lor au inspirat generaţii întregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poartă influenţe Motorhead, Venom şi Slayer.

http://master-speckmetal.net/

Divine Chaos este o formaţie de Melodic Death/Thrash Metal ce provine din Berkshire, Anglia. În cei zece ani de carieră, Divine Chaos au lansat un album full lenght şi un EP ce i-au poziţionat rapid în topul celor mai apreciate formaţii de thrash din UK. James, bateristul DIVINE CHAOS, este de asemenea şi bateristul celebrei trupe poloneze VADER.

http://www.divinechaosmetal.com/

Put Solnca nu sunt străini pentru publicul românesc. Formaţia a participat la diverse festivaluri şi evenimente din România, iar publicul i-a primit cu mult entuziasm de fiecare dată. Put Solnca este o trupă unică în scena metalului rusesc datorită combinaţiei atipice de pagan şi thrash metal pe care o practică.

http://putsolnca.com/

Atonismen vor aduce în turneu noul lor EP, „Wise Wise Man„, un material cu puternice influenţe gothic şi doom metal. Formaţia îşi trage seva din inima oraşului St Petersburg, iar muzica ei este considerată a fi un adevărat „dark cabaret” împodobit cu elemente electronice.

http://atonismen.com/

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!