Noutăţi

Turneu Jackson Crack în România şi Bulgaria

Trupa ucraineană de rock Jackson Crack pleacă într-un turneu de opt concerte în România şi Bulgaria în perioada de 10 – 20 mai.
Lista concertelor:
10 maiIaşi / Rock’n Rolla
11 mai – Varna / Vintage 33
12 mai – Svishtov / Merock & Blues
14 mai – Svishtov / Club Disorder
16 mai – Craiova / Factory Events
17 maiTimişoara / Manufactura
18 mai – Cluj Napoca / La Ţevi
20 maiSuceava / 31 Motors Club
Jackson Crack s-a format în 2014 şi pentru început, trupa a fost influenţată de trupe clasice de rock precum Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd şi Queen. Puţin mai târziu, trupa a căzut sub influenţa trupelor modern precum System of a Down, Dream Theater şi Mastodon. Acest amestec de rock vintage şi modern plus metal au dus la naşterea unui sound nou şi unui mod de compunere unic.
Trupa aduce o sinteză a hard rock-ului din anii ’70, grunge şi alternative. Mai mult de atât, Jackson Crack experimentează şi cu sonorităţi împrumutate din blues, jazz şi progressive rock.
Jackson Crack au lansat până în momentul de faţă un demo, două videoclipuri, cinci clipuri live din studio şi trei single-uri, iar primul album va fi gata în curând. Ca activitate live, trupa se poate laudă cu mai mult de 100 de concerte în Ucraina.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...