Noutăţi

Turneu Christ Agony în România şi Bulgaria

CHRIST AGONY, una dintre primele titulaturi black metal poloneze, cu o activitate care se întinde pe parcursul a peste douăzeci de ani, pleacă în luna Aprilie într-un turneu în şapte oraşe din România şi Bulgaria.
Trupa promovează albumul “Legacy” lansat la sfârşitul anului 2016 şi va fi însoţită pe parcursul turneului de EUFOBIA şi ETERNAL SAMHAIN.
Datele turneului:
20.04 – Cluj Napoca / Hard Club
21.04 – Craiova / CSS
22.04 – Bucureşti / Fabrica
23.04 – Varna / Varna Live Club
24.04 – Sofia / Live&Loud
25.04 – Ruse / Legacy
26.04 – Timişoara / Daos

Christ Agony este una dintre primele trupe black metal din Polonia, cu o activitate notabilă care a început în 1990, timp în care trupa a lansat nouă albume de studio. Trupa a luat naştere la iniţiativa lui Cezar, chitaristul şi vocalistul trupei, de altfel singurul membru al trupei încă activ. Line-up-ul Christ Agony a conţinut de-a lungul anilor şi membri Vader sau Behemoth, iar pe 18 noiembrie 2016, trupa a lansat albumul “Legacy” lansat de Witching Hour Productions.

Eufobia a lansat un nou album ce poartă numele trupei în a doua parte a anului 2016. Numele trupei a fost ales din greaca veche şi se traduce cafrica de bine”. Eufobia a căpătat o experienţă masivă când vine vorba de show-uri live, cântând în multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cântat alături de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, pe lângă o mulţime de trupe excelente din underground.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...