Noutăţi

Trupele finaliste la Posada Rock

11 trupe vor evolua în concursul dedicat undergroundului, cu șansa de a câștiga premii de mii de euro. Dintre cele 52 de formații înscrise în preselecție, juriul de specialitate a decis ca în finala din Câmpulung să concureze CRIMENA (Craiova), DILUVIAN COLLAPSE (Timișoara), ENDLESS DARK (Târnăveni), IMPRUDENT (Iași), LEATHER BRIGADE (București), MBP (București), NEON PROPHECIES (București), SERPENT STREAM (Iași), THE GROOVY BASTARDS (București), UNGOLIANTH (București) și WILDCHILD (Sibiu).

Programul orientativ al concursului:

Vineri, 1 septembrie:

– 15:30 – UNGOLIANTH

– 16:00 – WILDCHILD

– 16:30 – NEON PROPHECIES

– 17:00 – THE GROOVY BASTARDS

– 17:30 – LEATHER BRIGADE

– 18:00 – CRIMENA

Sâmbătă, 2 septembrie:

– 15:00 – IMPRUDENT

– 15:30 – MBP

– 16:00 – DILUVIAN COLLAPSE

– 16.30 – ENDLESS DARK

– 17:00 – SERPENT STREAM

Duminică, 3 septembrie:

– 15:00 – Gala Laureaților

– 16:00 – Premiul III

– 16:30 – Premiul II

– 17:00 – Premiul I

– 17:30 – Marele Premiu.

Finala concursului Posada Rock 2023 este parte din proiectul Școala de Rock Câmpulung, care urmărește transformarea municipiului muscelean într-o destinație relevantă pentru creația contemporană de muzică rock. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1 (cod proiect 31) – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” și cofinanțat de Primăria Câmpulung Muscel. În cadrul „Școlii de Rock Câmpulung”, în perioada festivalului va fi un organizat și un masterclass gratuit de chitară, despre care vom oferi detalii în curând.

Festivalul oferă campare gratuită posesorilor de bilet sau abonament, într-un spațiu dotat cu toalete și dușuri cu apă caldă.

În plus, Posada Rock este un eveniment family friendly, copiii care nu au împlinit vârsta de 12 ani având acces gratuit însoțiți de un adult plătitor de bilet sau abonament. Pentru cei mici va fi amenajat un spațiu de ateliere și alte activități interactive, în parteneriat cu Muzeul Astra din Sibiu.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Biletele și abonamentele sunt disponibile la aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...