Noutăţi

Trupa slovenă de black metal Snøgg va susține un concert la București

mum-63

Luni 5 decembrie 2016, seară black metal în Trollo Pub (București)!

Snøgg (Slovenia)

https://web.facebook.com/Snoggband

https://soundcloud.com/i-i-38

Formația porneste la drum in 2013, având un nume imposibil de scris și de pronunțat.

Nume pe care ulterior și-l schimbă în Snøgg („zăpadă”, în limba slovenă) și sub care susțin primele concerte în formula actuală:

Ulv – chitară, clape, voce, ritualuri

Mørke – tobe, vrăjitorii

Etichetată ca „freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani. În decembrie vom vedea în premiera Snogg în România, cu noul lor material: „Qivitoq”.

TROLLO PUB (Șoseaua Viilor nr. 11, București)

Luni 5 decembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Prețul biletului: plătesti cât poți și cât vrei pentru biletul de intrare la concertul Snogg (se acceptă și rezervări, dar cu plata în avans – relații la 0722.814.991).

Mijloace de transport: autobuz 173 (stația Spătaru Preda), autobuz 117 (statia șos. Viilor). Colț cu strada Năsăud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piața Unirii.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupei slovene.

Pagina evenimentului pe Facebook:

https://web.facebook.com/events/704945122986438/

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 63-a).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...