Noutăţi

Trupa Sinoptik se întoarce în România

Pe 15 septembrie, Final Step Productions vă prezintă un super eveniment marca Sinoptik, trupă ce se reîntoarce în România cu un show cu totul special, în clubul B52 (str. 11 iunie, 50)

SINOPTIK-Psychedelic Rock / Stoner / Alternative-Ucraina
https://www.facebook.com/SinoptikBand

══════════════

BILETE: https://www.iabilet.ro/site/event/29795/
20 de lei-presale în rețeaua iabilet.ro
25 de lei-în ziua concertului și la intrare

Vineri, 15 septembrie 2017
București, Club B52 – str. 11 iunie, 50

══════════════

SINOPTIK a câștigat concursul Global Battle of the Bands în 2016 (competiție anuală între trupe din 14 țări), finala având loc la Berlin.
Sinoptik reprezintă 3 generații de rock într-una singură. Conceptul creativ al acestora îl reprezintă versurile delicate și explozia sunetului. Îmbină excelent energia cu frumusețea sau chitările distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.
Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trăit în Anglia pentru o perioadă lungă, unde a înregistrat două albume alături de trupa britanică The Wow Signal și cântărețul Penny Foster. Înregistrările sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o mulțime de festivaluri britanice, chiar și pe aceeași scenă cu Iggy Pop.
Sinoptik are la activ două turnee în România, un concert la Blaj Alive și a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. În august anul acesta Sinoptik a fost aleasă să deschidă concertul Marilyn Manson la Kiev.

══════════════

https://www.iabilet.ro/site/event/29795/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/rețea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare dar și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!