Noutăţi

Trupa Simbolic lansează „Oglinda” pe youtube

Simbolic, rockerii melodici din Câmpulung Muscel ne prezintă piesa „Oglinda”, de pe EP-ul lor lansat pe youtube, Where the Dark is Blind. Pies10828162_754399227977823_3101285486496852072_oa se poate asculta mai jos. După spusele lor, „Oglinda este piesa care a dat naștere formației, în anul 2009. Am dorit să reproducem atmosfera operelor lui George Bacovia, versurile fiind din poezia Poema în Oglindă. În anul 2013 am imprimat această versiune, care a fost inclusă pe EP-ul Where the Dark is Blind, alături de Bogdan Giurea (ex. Kapela, Spin, Popas)”

Simbolic s-a format în anul 2009, la Câmpulung Muscel. Trupa a avut o activitate constantă, cântând în numeroase orașe din țară, dar și în Olanda, în Eelde. În toamna lui 2015, Simbolic a luat parte la turneul aniversar de 20 ani al celor de la Trooper, cântând în câteva orașe din România.

Pe lângă Oglinda, pe canalul lor de youtube se mai pot asculta 2 piese ce fac parte din EP-ul Where the Dark is Blind, intitulate Above The Sun, respectiv Camelot.

Componența actuală a trupei este:

  • Horia Rusu – Chitară, voce
  • Dionisie Dinițoiu – Bas
  • Gratiela Butnariu – Tobe
  • Tiberiu Marinică – Chitară

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...