Noutăţi

Trupa Rockabella lansează un nou single și ne provoacă la un experiment de artă colectiv

Marți, 22 Septembrie, pe terasa Expirat Halele Carol din București, în cadrul Backyard Acoustic Season, Rockabella lansează noul single “Năluca” și ne provoacă la un experiment de artă colectivă.
Cu toții suntem creativi și cu toții avem nevoie de artă în viața noastră.
Noul cântec „Năluca” este despre nevoia halucinantă de a evada și de a ne simți din nou vii, o dorință pe care într-o formă sau alta am trăit-o cu toții cel puțin o data.
Hai să colorăm împreună Năluca și să arătăm lumii că arta ne dă glas, ne vindecă și ne apropie!
În club va fi amplasată o imensă pagină de colorat, inspirată de artwork-ul piesei “Năluca” iar, la intrare, fiecare dintre voi veți primi o cariocă. Cu această cariocă veți putea colora o parte a tabloului, desena sau scrie orice vă puteți imagina. Sky’s the limit!
La finalul concertului vom avea o operă de artă colectivă, un colaj cu fragmente din imaginația și creativitatea fiecăruia dintre noi, un tablou creat împreună.
Cine dorește să ia acasă lucrarea va putea participa la o licitație secretă, iar banii strânși din donații vor fi redirecționați către fundația Leaders.
Perioada de licitație este de o săptămână începând cu seara evenimentului, urmând ca Miercuri, 30 Septembrie, să anunțăm cine va primi tabloul.
Despre Fundația LEADERS
Fundația LEADERS este un accelerator de experiențe și inspirație: declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Susținem oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre să desăvârșim procesul de formare a liderilor.
Despre Rockabella
Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat, în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.
Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu – voce, Andrei Ilie – tobe, Bogdan Diaconeasa – bass și Ștefan Mustață – chitară.
Mai multe despre Rockabella:
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!