Noutăţi

Trupa Reverse The Moment lansează videoclipul pentru single-ul „Paresthesia”

Trupa de metalcore Reverse The Moment își încântă fanii cu noul lor videoclip pentru piesa „Paresthesia„. Videoclipul vine ca o extensie naturală a lansării inițiale a piesei pe 3 Martie 2023, împreună cu un visualizer, și promite să aducă o experiență vizuală și auditivă intensă.

Cu mix-ul și masterizarea atent realizate de Dan Niculescu, „Paresthesia” se evidențiază prin calitatea sunetului și atenția acordată fiecărui detaliu al compoziției. Aceasta devine o experiență sonoră care lasă o amprentă puternică.

Regizat de Mimi Salajan, videoclipul adaugă o dimensiune nouă piesei. Cu o serie de cadre cinematice, povestea vizuală se îmbină perfect cu energia și intensitatea piesei, oferind o experiență captivantă.

Videoclipul pentru „Paresthesia” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei Reverse The Moment:

Pentru informații suplimentare despre trupă, vă rugăm să accesați linktree-ul: www.linktr.ee/reversethemomentband

Pentru interviuri, bookinguri sau alte detalii, vă rugăm să contactați:

Nume: Samuel Kiss
Poziție: Manager
E-mail: reversethemoment@gmail.com
Telefon: 0747 600 100

Despre Trupa Reverse The Moment


Reverse The Moment este o trupă de metalcore dedicată aducerii unei abordări fresh în lumea muzicii. Cu versuri introspective și o instrumentație puternică, trupa îmbină elementele de metal cu emoția sinceră, rezultând într-un sunet autentic și captivant. Reverse The Moment explorează teme profunde prin intermediul muzicii lor și își propune să creeze o legătură puternică cu ascultătorii lor prin fiecare notă.

Linkuri adiționale:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...