Noutăţi

Trupa MERE a lansat videoclipul la piesa ,,Niciodată”

Formația MERE (TM) a lansat de curând un videoclip la piesa ,,Niciodată”, în urma unui concert de zile mari susținut sâmbătă seara la Casa Tineretului din Timișoara, alături de trupele timișorene Marion Krautner și The Different Class, respectiv grupul N.O.R. din Oradea.

Acesta este al doilea material video al băieților, după succesul notabil pe care l-au avut vara trecută cu piesa ,,Marte”. „Niciodată” este deasemenea prima piesă Mere ce îl are ca protagonist vocal pe Jack Popescu. Componenții trupei sunt: Jack Popescu (voce, chitară), Bruno Mark Huțiu (voce, chitară), Marcel Iovanov (bas) și Sergiu Nădăban (tobe), trupa cântând în acestă formulă de exact un an de zile.

Regia videoclipului este semnată de Mihai Sălăjan, câștigător al premiului Best Short Film Award pentru scurtmetrajul „Libelula”, premiat la festivalul altcineAction! Piesa a fost înregistrată în studioul DSPro Timișoara de către Attila Lukinich, unul din cei mai buni producători din România, printre artiștii cu care a colaborat numărându-se și Teo Milea, Alexandrina Hristov, Persona sau Implant Pentru Refuz.

048A7146.00_02_59_09.Still006

 

Suntem entuziasmați și impulsionați de realizările noastre din 2015, precum și de reacțiile pozitive din partea publicului la concertul de lansare. Acest videoclip este primul dintr-o suită de single-uri ce plănuim să le lansăm în acest an. Am putea lăsa și o șoaptă discretă legată de un EP, dar este top secret…”, povestește Bruno, fondatorul trupei.

Cred că există un moment de cotitură în istoria trupei și pentru noi a venit acum, cu Niciodată. Am lucrat din greu la piesa asta, ea a suferit mai multe modificări până a ajuns în forma asta și cred că e o reflecție fidelă atât a trupei per ansamblu cât și a mea ca artist – ceea ce vreau să spun este că, putem să ne prezentăm mândri oriunde, oricând cu această piesă. Videoclipul a fost în mare parte un efort colaborativ între noi și Mimi, regizorul nostru, care a reușit să ne surprindă cu profesionalismul său, astfel că primul său draft a rămas și ultimul. A fost ceva aproape surealist, să îmi văd imaginile din cap transpuse cu atâta fidelitate de către Mimi, încât atunci când ne-a arătat pentru prima dată clipul am spus – na, cam asta e.” explică Jack, solistul piesei Niciodată.

 

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...