Noutăţi

Trupa LUNATIC își lansează albumul de debut „Omul din Stele” printr-un concert special la Hard Rock Cafe

 În data de 14 Noiembrie, începând cu ora 20:30 trupa LUNATIC va susține concertul de lansare al albumului “Omul din Stele”, ocazie pentru fani de a participa la un spectacol de excepție cu sunet, proiecții video și invitați speciali. 

Albumul conține douăsprezece piese originale și abordează un stil muzical descris de către trupă ca fiind „pop-rock cu influențe subtile din sintetizatoarele anilor ’80„. 

Versurile albumului surprind tematic cele două laturi ale „lunaticului”, una caracterizată de cinism și amuzament, iar cealaltă mai profundă și sensibilă. 

Printre single-urile deja lansate de pe „Omul din Stele”, se numără: „Marțiana” (cu Laura Cosoi), „Omul din Stele”, „Fluturaș” (cu Flavia Mihășan) sau „Nu mai fi sărac!

La producția pieselor au contribuit Victor Panfilov (Real Sound & Vision, producție, mix, master) alături de Cristian Ungureanu și membrii trupei. Grafica albumului este semnată de Sergiu „6fingers” Mitrofan.

Fanii sunt așadar invitați pe 14 Noiembrie să se alăture trupei pentru a sărbători acest moment important în cariera lor și să se numere printre primii care vor putea achiziționa CD-ul „Omul din Stele” și merchandising-ul special creat pentru această ocazie. În plus, în cadrul evenimentului aceștia se vor putea fotografia alături de membrii trupei într-un decor special creat pentru această ocazie. 

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la

https://www.iabilet.ro/bilete-trupa-lunatic-la-hard-rock-cafe-90429/?fbclid=IwAR3j54I6gp7AG0hwCgXqa-245w8XYvknLOpfr8QlK-L6jcY_Vm0yLMcTbIc

Trupa LUNATIC este o trupă de pop-rock din București înființată în anul 2020. Componența trupei: Cătălin Constantin (voce), Marius Deak (tobe), Robert Romanca (chitară solo), Radu Hârșulescu (bass/voce), Dan Isop (clape), George Tacciu (chitară). 

Printre reușitele trupei se numără apariții la tv și radio, participări la diverse festivaluri, concerte împreună cu trupe precum Mono Jacks, Luna Amară sau Timpuri Noi și organizarea unui festival de rock pentru trupe la început de drum.

Mai multe informații despre Trupa LUNATIC puteți găsi pe:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...