Noutăţi

Trupa Junkies din Ungaria va concerta în Timișoara

Sursa: Comunicat de presă

Marti, 8 mai 2018, de la ora 20.00, Club Manufactura Timisoara te invita la un mega-concert de punk rock LIVE cu renumita trupa Junkies din Ungaria.

Formata in 1994, Junkies este una dintre cele mai renumite trupe de punk rock din Ungaria. Dupa cateva concerte de succes in cluburile din Budapesta formatia a lansat primul album in decembrie 1995 care le-a adus faima nationala. Recunoasterea majora a fost odata cu albumul „Nihil” lansat in vara anului 1997, care a fost finantat de renumita casa de discuri Warner Records.

De-a lungul carierei, Junkies a lansat 12 albume, cele mai multe dintre ele avand o popularitate grozava in Ungaria. Cantecul „No Pardon” a fost piesa cea mai cantata la Radio Petőfi timp de doua saptamani. Ultimul album al lui Junkies „Buli volt, buli van, buli lesz” s-a bucurat de aproape 20 de saptamani in Top 40 Mahasz (Asociatia producatorilor de Fonograme din Ungaria). In 2013 formatia a primit premiu pentru cel mai bun album rock al anului in Ungaria. Recunoasterea majora le-a adus celor de la Junkies concerte in nenumarate tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta (de trei ori), Germania si chiar in Coreea de Sud.

Anul acesta Junkies lucreaza intens la un nou album care urmeaza sa se lanseze in 2019, pentru a marca cea de-a 25 aniversare a trupei. https://www.facebook.com/Junkiesmusic/

Intrare: 15 lei

Facebook event: https://www.facebook.com/events/137261850461268/

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...