Noutăţi

Trupa GUILTY lansează single-ul “She’s playing with my mind”

Trupa GUILTY lansează single-ul “She’s playing with my mind”, ce face parte din primul EP al trupei, “A Long Way To Nowhere”.

„She’s playing with my mind” vorbește despre acea relație toxică și codependență, greu de explicat. Scrisă de basistul și leader-ul trupei, Ruben Villanueva și produsă de către trupă, piesa transmite o energie electrizantă încă de la primele note și este marcată de linii vocale și acorduri stridente de chitară electrică ce vorbesc direct inimii ascultătorului. “She’s playing with my mind” capturează esența unei relații toxice nu doar prin melodia agresivă, ci și prin versuri sincere ce descriu situația unui iubit disperat, ajuns la capătul răbdării.

GUILTY este o trupă nouă, cu membri din toate colțurile lumii: Ruben Villanueva (Peru) – bass & voce principală, Renan Silva (Brazil) – chitară solo, Günes Sensoy (Germany) – chitară ritmică and Marius Deak (România) – tobe.

Trupa abordează un repertoriu din zona clasic rock și pop-rock, având compoziții proprii, majoritatea scrise în engleză și spaniolă. Sound-ul general al trupei este unul melodic, cu armonii subtile și un ritm bine balansat.

EP-ul de debut Guilty, A Long Way To Nowhere„, va fi lansat joi, 10 Octombrie 2019, în clubul Mojo din București, în cadrul seriei de concerte organizate de inițiativa #SupportYourLocalBands. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!