Noutăţi

Trupa Familia Jeff lansează o nouă piesă: „Aya-9”, ce anunță următorul material

Piesa proaspăt lansată a trupei anunță drumul spre viitorul EP, pe care se vor auzi atât „Aya-9”, cât și două piese din cele mai recente concerte: „Remorca” și „5/4”.

„Aya-9” este o piesă energică ce transmite optimism, un manifest al curajului de a-ți urma chemarea indiferent de obstacole. FJ: „Odată cu piesa aceasta, ne-am repliat pe o altă potecă, spre un alt album.”

Piesa trupei Familia Jeff inspiră și expiră libertatea dată de pasiunea în acțiune, după mult timp „pe uscat”. „Aya-9” este o mică poveste despre curaj și determinare, și vine din inima unei perioade de izolare, ce venise la pachet cu un blocaj creativ. Cu toate acestea, transformă aceste provocări într-un zvâc sonor al dorinței de a reveni în forță.

FJ: „Această piesă ne-a dat încrederea că lucrurile se pot întâmpla din nou când investești energie și lași pasiunea să te ghideze, chiar dacă e într-un mod diferit, și sperăm ca oamenii la care ajunge,  să poată simți același lucru.”

Urmărește Familia Jeff pe următoarele platforme:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...