Noutăţi

Trupa Adastia lansează „Power”

 
Trupa Adastia (melodic power metal, România) lansează primul videoclip oficial al acestui an şi al treilea din activitatea trupei.
Piesa Power se va putea asculta acum şi pe Youtube şi este însoţită de un videoclip energic, demn de mesajul pe care trupa doreşte să îl transmită prin versurile acesteia.
Power este al doilea single de pe EP-ul „Shadows and Stories” (lansat de trupa craioveană în 2017) care beneficiază şi de un videoclip.
Adastia anunţă că acesta este doar începutul unui an plin de surprize pe care cei 4 componenţi le pregătesc pentru metalul românesc şi vă invită să urmăriţi pagina de Facebook pentru a fi la curent cu activităţile pe care le pregătesc.
Mesajul „Don’t be afraid to challenge the World, the Sky and the Gods” este cel cu care Adastia deschid activitatea pe anul 2018 !

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...