Noutăţi

Truckfighters, Allochiria, ARAC Ensemble și alte confirmări la SoundArt Festival 2020

Ajuns la cea de-a 4-a ediție, festivalul Soundart, ce va avea loc între 13-15 martie 2020 în Clubul Quantic din Capitală, își propune să depășească sfera sonorităților prog și stoner și să fie un festival al muzicii percepute ca artă de sine stătătoare. De la sonorități sludge și post-metal, trecând prin esența stoner-ului și ajungând până la avantgardismul neofolk-ului modern, acest Soundart se anunță încă de pe acum ca fiind cea mai interesantă și experimentală ediție, o reală încercare de extindere a granițelor audio-vizuale.

Bilete și abonamente la preț de presale pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Primele trupe confirmate în cadrul acestei ediții sunt Truckfighters (părinții stoner-ului suedez, alături de Dozer, descendenții de drept ai celor de la Kyuss și Fu Manchu), Allochiria (cea mai bună trupă de sludge/post-metal din Grecia, cu un show scenic pe măsură), ARAC Ensemble (sau noul proiect de neo-dark folk al marelui grafician autohton Costin Chioreanu, alături de minunata Sofia Sarri la voce și probabil cel mai bun toboșar din țară, Adrian Tăbăcaru), The Dead Creed (acoustic death-doom din Grecia, furnizat de către un singur om, o adevărată experiență eterică) și Eyes To Argus (eclectic experimental post-rock din Malta).

Mai multe trupe vor fi anunțate în următoarea perioadă.

Abonamentele pot fi achiziționate la oferta de presale la prețul de 170 RON și oferă accesul în cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Eyes To Argus

Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Allochiria, Truckfighters

Începând cu prima zi a festivalului abonamentele și bilete vor putea fi achiziționate și din Quantic Club la următoarele prețuri: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua ÎI -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Trupe confirmate până în acest moment:

Truckfighters – stoner, Suedia – https://youtu.be/H6IwRVLPtG8

Allochiria – sludge/post-metal, Grecia – https://youtu.be/rPF9Bjr8jms

ARAC Ensemble – neo-dark folk, România – https://youtu.be/1femOwTihjA

The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia – https://youtu.be/yYdC7lf1c94

Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta – https://youtu.be/DQ99ED1dR1o

FB Event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!