Noutăţi

Tribut Tool în Quantic Pub2

blame hoffman

Blame Hofmann strigarea şi cheamă din nou la concert fanii Tool din Bucureşti în Quantic Pub2! Evenimentul are loc pe data de 4 martie de la ora 21:00. Preţul unui bilet este de 15 ron.

0-1-1-2-3 ~ 3-5-8 (04.03.16)

Hofmanii şi-au propus aducă mai aproape de experienţa unui concert Tool astfel în timpul concertului de 2 ore for fi susţinuţi vizual de proiecţii video alături de piese din toate cele 6 albume!
Everyone în Quantic Pub2 will be spiraling the hell out!

Blame Hofmann este un tribut adus giganţilor din metalul progresiv – Tool. Trupa a luat fiinţă în 2015 în Bucureşti, când Alex, Casian, Vije şi Ştefan şi-au propus transmită mai departe principalul mesaj din muzica celor de la Tool: gândeşte pentru tineînsăţi, pune la îndoială autoritatea („Think for yourself. Question authority”). Ţinând cont trupa a umplut sălile la ultimele două concerte, sfătuim achiziţionaţi din timp biletele. O puteţi face online de pe eventbook.ro.

Event: Facebook.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...