Noutăţi

Tribut Scorpions la Timişoara

Joi, 15 decembrie 2016, orele 21:00 invităm la un concert cu maghiarii Scorpions Tribute Band în Club Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9) din Timişoara pentru a reaminti de zilele de glorie ale formaţiei originale.

1. dia
Fb event:
https://www.facebook.com/events/284356718627679/
Preţ bilet: 20 lei

The SCORPIONS Tribute Band este o imitaţie profesionistă a legendarei trupe germane Scorpions.
Este alegerea numărul unu pentru un tibute act Scorpions, în Europa şi nu numai.
Trupa s-a format în 2001 şi este din Budapesta, Ungaria şi recrează cu precizie impresionantă muzica germanilor, fiind cel mai apropiat spectacol Scorpions pe care îl puteţi vedea, cântată de o trupă tribut.
Au susţinut peste 900 de concerte prin toată Europa, din Portugalia, până în Rusia.
Un spectacol autentic Scorpions nu este uşor de realizat, iar SCORPIONS Tribute Band, fiind fani dedicaţi, încearcă totdeauna reproducă cu precizie sunetul, energia şi look-ul uneia din cele mai bune trupe rock din lume.
SCORPIONS Tribute Band va duce într-o călătorie care este istoria muzicii a celor de la Scorpions, cântând melodii clasice, precum „Wind of Change”, „When the smoke is going down”, „Still loving You” şi „Send Me an Angel”, dar şi material mai recent, ca „Humanity” şi „We build this House” şi multe altele.
Dacă căutaţi cel mai apropiat lucru cu Scorpions, nu veţi fi dezamăgiţi!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...