Noutăţi

Tribut Metallica cu Masterpiece

Vineri pe 12 octombrie de la ora 22:30 așteptăm la Hard Rock Cafe vedeți și ascultați unul dintre cele mai bune tribut-uri Metallica cu Masterpiece!
Trupa MASTERPIECE este prima și singura formație tribut METALLICA din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară (ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold, etc). Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în străinătate. Azi MASTERPIECE este în continuă urcare promițând fanilor trupei Metallica și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 50 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
Fără loc: 39 de lei

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe fii aproape de artiștii tăi preferați și te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul HerăstrăuȘoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!