Noutăţi

Tribut Linkin Park la Timisoara cu Piknik Park (HU) pe 7 septembrie

Piknik Park din Ungaria, cea mai mare trupă de Tribut Linkin Park din Europa, va concerta pentru prima dată în România, în Clubul Capcana (ex Daos) din Timișoara, pe 7 septembrie 2018 de la ora 20.00. Seara va continua cu un after-party pe muzica Linkin Park mixată de Djs Revan & Afflikt.

Trupa Piknik Park a luat naștere în 2005 în Ungaria, la inițiativa unui grup de 4 prieteni iubitori de NU-Metal, care creau muzică in stilul Linkin Park. Ca un adevărat fan, Zoli, solistul trupei, a pus atunci bazele a ceea ce este astăzi formația Piknik Park, dedicată în totalitate trupei legendare Linkin Park. Membrii inițiali din trupă au fost înlocuiți în timp de muzicieni profesioniști, care astăzi impresionează audiențele din fiecare concert cu spiritul autentic și spectacolul muzical brutal.

Pentru toți fanii Linkin Park, Piknik Park este prima și cea mai cunoscută formație de tribut Linkin Park din Europa, și îi va aduce pe scenă pe: Csányi Zoli – voce, Sinka Albert – mc, Domán Gábor – chitară, Domján Gábor – bass și voce și Raja Hamsa Das – tobe.

Concertul din 7 septembrie din Timișoara face parte din Turneul European Meteora 15 Tour al trupei Piknik Park.

După concert, seara va continua cu un after-party pe muzica Linkin Park mixată de Djs Revan & Afflikt. Prin mixurile lor, cei 2 împreună își propun să transpună audiența într-o poveste muzicală unică de drum & bass si metal.

Intrare concert+afterparty: 25 lei

Intrare after-party: 10 lei

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/245676972708733/

Rămâi la curent cu trupa Piknic Park, pe pagina oficială de Facebook!

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!