Noutăţi

Tragic, lansare Mirrors

TRAGIC revine cu îndelung promisul follow-up al EP-ului „Cronos” (2014) pe 22 noiembrie în Fabrica.

MIRRORS este primul material de studio full-length al trupei. Înregistrat, mixat și produs de Andrei Spătaru aka OASE / OsimetriC, albumul cuprinde 7 piese compuse în perioada 2014-2019, precum și un remix-surpriză.

Conceptul grafic poartă semnătură lui Marius Andrei Dima aka MAD / Mars and Daemons, un mai vechi colaborator al trupei (remixul EP-ului „Cronos”, 2015). Același MAD semnează și regia, montajul și producția celui mai recent videoclip TRAGIC, cel al piesei STAINED, al treilea video release de pe albumul MIRRORS după LEFT BEHIND și SOLARIS.

MIRRORS va fi disponibil în format fizic în ziua concertului, alături de o ediție limitată de tricouri, precum și în varianta digitală.

TRAGIC înseamnă Lex (voce), Tavi (chitară), Adi (bass) și Ovidiu (tobe).

VISIONS OF MADNESS este o trupă din București de hardcore apăsat și întunecat. Piesele lor sunt pline de riffuri dark, pasaje sludge cât și o energie aparte, hectică. Ei interpretează între teme precum probleme existențiale și sociale, ale degradării umane, a lipsei de valori cât și ale nedreptăților de zi cu zi.

Support
Online – 15 Lei // https://bit.ly/2pGqyxj
La Intrare – 25 Lei

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!