Jazzy-bluesNoutăţi

Top T – Bluzău 2018: blues și rock în același loc

Anul acesta, în perioada 23-25 noiembrie, la Buzău se va desfășura un eveniment special. Este vorba despre prima ediție în care organizatorii a două evenimente importante din acest oraș au ales să unească, respectiv Top T (un festival de rock) și Bluzău (un festival de blues), sub același acoperiș, sub denumirea TOP T – BLUZĂU.
Locația aleasă este Cafeneaua Artiștilor din Buzău.

Program festival
23 noiembrie:
🤘  NoruNegru
🤘  Coma
🤘  Quo Vadis
🤘  Robin and the Backstabbers

24 noiembrie:
🤘  Focuri Vii
🤘  Dusty Ride
🤘  Untold Faith
🤘  Crossing Eternity

25 noiembrie:
🤘  M.S.
🤘  Adi Bărar Band
🤘  Timpuri Noi

IMPORTANT!
Accesul la festivalul „Top T – Bluzău 2018: blues și rock în același loc”, ce se va desfășura în perioada 23-25 noiembrie la Cafeneaua Artiștilor, se face pe bază de bilet pentru o zi sau abonament pentru 3 zile. Din cauza condițiilor impuse de legislație pentru siguranța artiștilor și publicului numărul de bilete va fi unul limitat.

Prețul unui bilet pentru oricare dintre cele 3 zile va fi 30 de lei, iar prețul unui abonament pentru 3 zile va fi 70 de lei. Copiii până în 12 ani însoțiți de un adult au gratuitate, apoi bilet la jumătate din preț pentru cei până în 14 ani, iar cei peste 14 ani bilet întreg.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...