Noutăţi

TONI DIJMARESCU lansează single-ul “Joyful Christmas”, o melodie specială de Crăciun

Chitaristul Toni Dijmarescu a lansat prin Universal Music România un nou single, “Joyful Christmas”, ce redă starea pozitivă și bucuria sărbătorilor de Crăciun. Acesta este disponibil de astăzi pe platformele de streaming și pe YouTube la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/JoyfulChristmas

Toni Dijmarescu: ”Îmi aduc perfect aminte, aveam 15 ani, deja cântăm la chitară și ascultăm Jason Becker, Vinnie Moore și Joe Satriani, cu toții niște chitariști fabuloși, în timp ce împodobeam cu mama bradul înaintea Crăciunului. Când am fost aproape gata, mama mi-a zis, ”Toni, muzica asta e frumoasă, dar nu prea se potrivește cu Crăciunul” – și avea dreptate. Sunt ceva ani de când vreau compun o asemenea piesă și acum, cu ajutorul prietenilor mei Adi și Flavius, care m-au ajutat la părțile de clape, tobe și mai ales la producție, am reușit. Ne-ați face o mare bucurie dacă această piesă ar ajunge în casele și în sufletul vostru și dorim tuturor sărbători fericite!”

La înregistrarea acestui single au participat ca invitați muzicienii Adrian Igrisan (Cargo) și Flavius Suciu (Reșița Rocks, Screaming Heads), iar artworkul a fost realizată de artista grafică Petra Martin (The Bipolar Disorder Project, Koneskin, The Pretty Dark).

Chitaristul Toni Dijmarescu s-a făcut remarcat de-a lungul carierei sale alături de artiști și trupe ca Narcisa Suciu, Anca Neacșu, Călin Pop, Reșița Rocks, Screaming Heads, MarkOne1 & The Brothers, Rock n Ghenă, Desant sau Stonelight, cu aceștia din urmă înregistrând o piesă pentru albumul tribut dedicat trupei Goodbye To Gravity. După tragedia din clubul Colectiv, a lansat piesă ”#Goodbye”, destinată ajutorării victimelor incendiului și familiilor acestora, prin donarea câștigurilor rezultate din vânzări fundației Estuar.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!