Noutăţi

TIMPURI NOI cântă pe 19 mai la Hard Rock Cafe din București

BestMusic Live Concerts și METALHEAD te invită la Hard Rock Cafe, joi, 19 mai, de la oră 21:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi ! Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formulă actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continuă, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea-Magazinul Muzica, Magazinele Uman și IQ BOX, Perfect Tour rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

tn

Biletele au următoarele prețuri:
-50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
-35 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts și METALHEAD recomandat de Rock FM.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...