Noutăţi

Timişorenii de la Sonatic au lansat videoclipul la piesa „Sunt”

sonatic

Vineri 19 februarie 2016, formaţia Sonatic din Timişoara şi-au lansat cel mai recent videoclip în clubul Daos (Timişoara) printr-un concert electrizant, având publicul aproape pe tot parcursul evenimentului susţinut! Cu această ocazie „Sonaticii” au anunţat şi apariţia celui de-al 2 lea album din carieră al cărui nume va fi „Iluzii”, album care a fi lansat în luna aprilie al acestuian!
Urmăriţi noul clip al trupei, filmat în diferite zone ale Timişoarei de către regizorul Cristian Maghiar, aici:


Sonatic, proiect muzical cu bazele în Timişoara, a pornit la drum în 2006 un proiect strict acustic. Colaborarea dintre oameni foarte diferiţi între ei din punct de vedere al personalităţii, dar cu un punct comun, respectiv plăcerea de a explora lumea prin muzică, a condus la sound-ul actual al trupei.
În data de 28 Noiembrie 2014, Sonatic a lansat albumul de debut – “Sunt”, un material care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014. Acesta poate fi ascultat şi descărcat gratuit de pe pagina de Bandcamp a trupei.

Pentru mijlocul anului 2016, formaţia Sonatic pregăteşte albumul cu numărul doi – “Iluzii”.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...