Noutăţi

Timişorenii de la Grave For Sale vor susţine un concert special de Halloween

gfs

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, orele 21:00, invităm la concertul celor de la Grave For Sale pentru a sărbătorii Halloweenul aşa cum se cuvine, adică cu un live act conceput special pentru acest eveniment dar şi un after party pe aceeaşi temă. Nebunia va avea loc în Timişoara în club Manufactura ( Splaiul T. Vladimirescu Nr.9), având ca invitat special pe misteriosul Rasputin, o întâlnire ce se vrea dea dreptul spooky, direct pe scenă.
Support act: 10 lei
Fb event: https://www.facebook.com/events/618324041704471/
Youtube links:
Grave for Sale – Killer Surfboard LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=__Ja3IpmXiE
Grave for Sale – Amely/Killer Surfboard LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=c-ZChu6x4WA
Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influenţe de psychedelic, horror, punk şi desert surf. Trupa a fost înfiinţată în 2012 la iniţiativa lui Tibi Mijea (tobe) şi Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu chitara şi sound effects, totus în 2013 apare primul E.P. (New Moon). Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupa, care a adus un suflu nou.
Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influenţaţi de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets şi The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziţii proprii.
Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.
În 2015 GfS participă la prima ediţia a festivaluliu Revolution şi tot în acelaşi an, câştigă semifinala pe Banat al concursului GBOB România, calificându-se în finală naţională unde face o figură frumoasă.

Grave for Sale înseamnă:
Guitar: Adi „Dr. Ribes” Ulmeanu
Bass: Marco „Boogeyman” Kurunczi
Keyboards & Accordion: Robyn „Shenanigans” Grozoni
Drums: Tibi „le Rigid” Mijea

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...