Noutăţi

Till Lungs Collapse, Subliminal Damage și Serpent Stream în The Gate

Pe 9 decembrie în The Gate așteaptă Till Lungs Collapse, Subliminal Damage și Serpent Stream.

Till Lungs Collapse este o trupă de melodic hardcore formată în 2012, reunind membri din trupe precum Breathelast, Days of Confusion, Deadeye Dick, Rock’n’Ghenă, Nevergoinghome. În 2015 au lansat primul material, intitulat Desuetude, produs de Marius Costache la Studio 148 și desenat de Alexandru Das (Valerinne). În prezent sunt aproape de a lansa cel de-al doilea material.

Muzica creată de Subliminal Damage se încadrează în aria metalului progresiv, piesele fiind consistente în schimbări de ritm, nu mai scurte de 7 minute, exprimând o atitudine de revoltă asupra reprezentărilor realității cele mai des întâlnite și mai puternic promovate precum: viața ta este consumul; ești în regulă dacă nu ieși din tipare; muncești pentru ține nu pentru noi și religia îți dictează conduită. Fiecare membru are contribuția sa în trupă, muzică și versurile fiind compuse colectiv, cu o notă de originalitate din partea fiecaruia.

Serpent Stream a fost înființată la jumătatea lunii decembrie în anul 2015, când eram în căutare de noi instrumentiști, după ce câțiva dintre noi au plecat cu jumătate de an mai devreme din fostul nostru proiect numit Multiple Core!

Trupa Serpent Stream fuzionează o sumedenie de genuri și subgenuri muzicale, poartă pe o plajă largă între Nu Metal, Alternative Metal , MetalCore, DeathCore și Djent.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...