Noutăţi

Tides From Nebula în concert la București

Polonezii de la Tides From Nebula revin la București pentru un show de senzație sâmbătă, pe 22 octombrie în Club Control din București de la ora 21:00.

Tides Fron Nebula s-a înființat în urmă cu opt ani în Varșovia și a devenit rapid una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului.  Membrii trupei spun că numele „Tides From Nebula” face referire la un uriaș nor de praf interstelar, toți fiind pasionați de tematica cosmică dar și de climatele naturale.
Primul album al grupului, „Aura”, a fost lansat în 2009, iar doi ani mai târziu a fost lansat cel de-al doilea material, „Earthshine”. Grupul a reușit să își câștige un loc în inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului și prin claritate.

În 2013 apare cel de-al treilea album, „Eternal Movement” și Tides From Nebula mai urcă încă o treaptă pe scara succesului.  Încă de la înființare și până în prezent grupul a susținut nenumărate concerte în Europa.
tfn
Pentru acest concert se pun în vânzare număr limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro în format electronic și în format fizic în cele 1700 de puncte din rețeaua iabilet.ro/rețea-Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX-partener TELEKOM, rețeaua de magazine SAY-partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe dar și în ziua concertului la intrare.

Earlybird-primele 100 de bilete-40 de lei

După epuizarea primelor 100 de bilete, biletele costă 45 de lei până pe 15 septembrie.

După 15 septembrie biletele vor costa 50 de lei  respectiv 55 de lei în ziua concertului la intrare.

Un eveniment marca METALHEAD.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...