Noutăţi

Tiarra, Between Colors & We Are Numbers în Buzău


Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu cd „X” ce reprezenta o compilaţie a melodiilor vechi şi noi, o îmbinare de stiluri şi o trecere de la gothic symphonic către metal symphonic progressive.
Anul 2016 a venit cu o serie importantă de schimbări în interiorul trupei, atât de stil dar şi de membrii, în prezent Tiarra lucrând la un nou album ce vine cu o abordare diferită faţă de cele precedente.

„A Different Time and Place” este noul single de pe viitorul album, melodie ce va avea în curând şi un videoclip, cel mai probabil un lyric video.
Până la apariţia noului album, Tiarra şi-a propus susţină o serie de concerte în unele dintre cele mai mari oraşe ale ţării, promovând noul single şi nouă etapă în care a intrat trupa.

Ne face o deosebită plăcere nu fim singuri în acest turneu, avându-i ca şi invitaţi speciali pe mai tinerii noştri prieteni de la Between Colors.

Formată în 2012 în Bucureşti, Between Colors sunt formaţia cea mai în vogă la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinând compoziţiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestraţii, breakdown-uri, sintetizatoare şi efecte Industrial precum şi refrene catchy cu un show live plin de energie, formaţia a dovedit de numeroase ori trebuie văzută. Aceştia au susţinut şi un spectacol special de lansare a albumului de debut, „M.A.D.” ce a umplut clubul Quantic, a durat două ore şi a conţinut constume, proiecţii, un set acustic, invitaţi şi chiar şi o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic şi o pasiune sinceră, Between Colors vin animeze publicul şi zguduie scenă!

Componenţă:
Cristina – Voce/Versuri/Regie
Rach – Chitarăbas/Producţie vizuală
DanChitară-solo/Producţie audio
Mihai – Tobe

W3 4R3 NUM83R5
O nouă surpriză a evenimentului este concertul de deschidere a trupei braşovene W3 4R3 NUM83R5, un proiect dus mai departe de majoritatea membrilor fostei Deliver The God. Acum într-o componenţă nouă şi la fel de vivace, cu riff-uri de metalcore melodic şi cu breakdownuri zguduitoare, cu siguranţă va fi un warm-up pe măsură aşteptatului eveniment.

Componenţă:
Silviu – voce
Alinesku – chitară
Cripi – chitară
Horia – tobe
Radu – bass

Suport artişti – 20 lei

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...