Noutăţi

Tiamat, headliner la noua ediție Rites of the Black Mass

Festivalul Rites of the Black Mass se va desfășura în perioada 18 – 20 Octombrie 2018, în București, evenimentul urmând ajungă la cea de a treia ediție.
Tiamat este cel mai recent headliner confirmat pentru ediția din acest an a festivalului.

Celălalt headliner este trupa suedeză de epic doom metal CANDLEMASS, trupa care va reveni după mai mult de 10 ani în România pentru a susține un show exclusiv la București în ultima seară a festivalui, respectiv pe 20 octombrie.

Pe 19 octombrie 2018 germanii de la SECRETS OF THE MOON vor ajunge pentru prima oară la București. Secrets of the Moon este una din cele mai longevive trupe de black metal din Germania, aceștia oferind un aer nou în scena de metal internațională cu fiecare album pe care îl lansează.

MELECHESH și-au exprimat dorința de a se întoarce la București în cadrul ediției cu numărul trei a festivalului, după showurile susținute anul trecut în România alături de Immolation, trupa urmând susțînă un show special cu această ocazie. Vom reveni cu mai multe detalii în perioada scurt următoare despre show-ul pe care aceștia îl vor oferi.

Din Suedia, vikingii de la THYRFING vor poposi pentru prima oară în România, după nu mai puțin de 6 albume și prezența pe scena a numeroase festivaluri europene de a lungul anilor.

NED NOCTURN SLAUGHERCULT și cehii de la INFERNO, urmând ca trupe precum Temple of Baal (Franța), Pensees Nocturnes (Franța), Mortis Mutilati (Franța), Deathrow (Italia), Kult (Italia), Altarage (Spania), Stahlsarg (UK), De Vermis Mysteriis (Belgia), Victim Path (Belarus) și Fausstophel (Ucraina) ajungă pentru prima oară în România în cadrul Rites of the Black Mass III.

Ultimele trupe care vor urca ajunge la ediția din acest an a festivalului vor fi anunțate pe parcursul lunii Aprilie.

Abonamentele pentru RITES OF THE BLACK MASS III sunt disponibile în număr limitat (600 bucăți) la următoarele prețuri:

  • 175 RON primele 100 bucăți. Oferta este valabilă în perioada 8 Martie – 20 Martie;
  • 200 RON următoarele 100 abonamente sau între 21 Martie și 15 Aprilie;
  • 225 RON în perioada 16 Aprili – 15 August;
  • 250 RON preț valabil în perioada 16 August – 17 Octombrie;
  • 275 RON în perioada festivalui, la intrare.

Acestea se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casA de bilete Metrorex, Magazinul MuzicA, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online, pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...