Noutăţi

Thrice lansează un nou album

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.
Formația americană de post-hardcore Thrice și-a încheiat în 2015 hiatusul concertistic început în 2012, după lansarea ultimului lor album full-length, Major/Minor. Pe lângă revenirea pe scenă, băieții de la Thrice au anunțat și pregătirea unui nou album, care va fi lansat anul acesta.

Thrice-new-album-2016

Hiatusul trupei a început cu gândul că vor reveni, la un moment dat, în formula originală și vor continua să cânte. În timpul pauzei concertistice, cei patru membri au continuat să cânte în proiecte personale. Dustin Kensrue, vocalul formației, s-a ocupat de propriul său proiect solo, în cadrul căruia a lansat două albume: The Water & The Blood (2013) și Carry the Fire (2015). Acesta a concertat singur, cu o chitară acustică, interpretând piese de pe albumele lui solo, dar și variante acustice ale unor piese din repertoriul Thrice.
Thrice au anunțat recent că vor pleca în primul turneu post-hiatus, prin Statele Unite, începând cu 3 iunie, avându-i ca trupe de deschidere pe La Dispute și gates. Mai multe amănunte despre noul lor album, aflat momentan în stadiul de pre-producție, aflați de pe pagina lor de facebook și de pe site-ul lor oficial.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...